top of page
Catering

Catering

01. linija.png

~Vaš dan iz snova pretvaramo u stvarnost~

Catering koji osvaja vaša srca i nepce. 

Prepustite svoju proslavu našem stručnom timu i uživajte kao da ste uzvanik. Neovisno o vrsti prigode, naš tim će se pobrinuti za svaki segment organizacije kako bi Vaš poseban dan učinili nezaboravnim.

full service catering
No service catering
Koorporativni catering
Catering na otvorenom
izbornik catareing

Full service

01. linija.png

Full service je usluga koja podrazumijeva organizaciju događaja; aranžiranje i pripremu prostora, posluživanje hrane i pića, najam osoblja i opreme

Ovo je opcija kada jednostavno želite uživati bez ikakvog presinga. Uz aranžiranje cjelokupnog prostora, garantiramo da će svaki detalj biti doveden do savršenstva, a Vaša svečanost nešto što ćete dugo pamtiti.

Full service
No service Catering

No service Catering

01. linija.png

Uživajte u hrani koja će zadovoljiti vaše čulo okusa do posljednjeg zalogaja.

Ukusnim i dekoriranim jelima, prilagođavamo buffet vašim željama. A posebno volimo "začiniti" jela elegantnim i maštovitim dekoracijama. Bez brige, dostavu obavljamo mi! U profesionalnim vozilima dostavljamo hranu na lokaciju svečanosti.

Koorporativni

Koorporativni catering

01. linija.png

Za svaki Vaš poslovni uspjeh mi smo tu uz Vas nudeći Vam različite usluge pri organizaciji domjenaka, banketa, gala večera, sastanaka i sličnih poslovnih događaja. Kako bi u potpunosti uživali u svojoj proslavi, naše predano osoblje pobrinut će se za svakog gosta, te hranu pripremiti prema najvišim standardima kvalitete. Odaberite menu prema Vašim željama i prepustite se u ruke profesionalaca koji će impresionirati svakog sudionika Vašeg eventa.

Na otvorenom

Catering na otvorenom

01. linija.png

Ukoliko Vaša svečanost iz snova uključuje otvoreni prostor prema Vašem odabiru, naše usluge savršeno će nadopuniti željenu lokaciju. Od odabira vrhunskih namirnica, vizualno privlačne i savršeno pripremljene hrane, ostvarit ćemo sve Vaše želje. Posluživanje kvalitetne hrane i pića s punim povjerenjem prepustite našem profesionalnom timu koji će se pobrinuti za svaki detalj te svakom gostu prirediti nezaboravan doživljaj, kako i priliči Vašem događaju.