Catering

Catering

01. linija.png

~Pretvorit ćemo Vaš dan iz snova u stvarnost~

Prepustite Vašu proslavu našem stručnom timu koje će u skladu s Vašim željama pripremiti proslavu za pamćenje. Uz profesionalnu uslugu garantiramo i raznoliku ponuda kvalitetnih jela. Neovisno o stilu proslave koju želite, naš profesionalni tim s dugogodišnjim iskustvom pomoći će Vam pri svakom segmentu organizacije. Obratite nam se s povjerenjem.

full service catering
No service catering
Koorporativni catering
Catering na otvorenom
 

Full service

01. linija.png

Vjerujemo kako svako jelo treba biti posebno, stoga veliku pažnju pridajemo pripremi i dekoraciji hrane. Ukusna hrana pripremljena od strane naših profesionalnih kuhara zadovoljit će želje svakog gosta. Osim posluživanja hrane i pića, naše vrhunsko osoblje pobrinut će se da svaki uzvanik dobije kvalitetnu uslugu. Uz aranžiranje cjelokupnog prostora, garantiramo da će svaki detalj biti doveden do savršenstva, a Vaša svečanost nešto što ćete dugo pamtiti.

 
 

No service Catering

01. linija.png

Pružamo uslugu pripreme kvalitetne hrane prema Vašim željama, te isporuku iste u profesionalnim vozilima na željenu lokaciju Vaše svečanosti. Prema Vašim potrebama, vršimo postavljanje i aranžiranje buffeta za samoposluživanje hrane kako bi u svakom trenutku imali hranu dostojnu Vaše svečanosti. Kako bi dodatno zadivili svoje uzvanike, osim s predivno dekoriranim i ukusnim jelima, buffet ćemo ukrasiti maštovitim i elegantnim dekoracijama.

 

Koorporativni catering

01. linija.png

Za svaki Vaš poslovni uspjeh mi smo tu uz Vas nudeći Vam različite usluge pri organizaciji domjenaka, banketa, gala večera, sastanaka i sličnih poslovnih događaja. Kako bi u potpunosti uživali u svojoj proslavi, naše predano osoblje pobrinut će se za svakog gosta, te hranu pripremiti prema najvišim standardima kvalitete. Odaberite menu prema Vašim željama i prepustite se u ruke profesionalaca koji će impresionirati svakog sudionika Vašeg eventa.

 

Catering na otvorenom

01. linija.png

Ukoliko Vaša svečanost iz snova uključuje otvoreni prostor prema Vašem odabiru, naše usluge savršeno će nadopuniti željenu lokaciju. Od odabira vrhunskih namirnica, vizualno privlačne i savršeno pripremljene hrane, ostvarit ćemo sve Vaše želje. Posluživanje kvalitetne hrane i pića s punim povjerenjem prepustite našem profesionalnom timu koji će se pobrinuti za svaki detalj, te svakom gostu prirediti nezaboravan doživljaj, kako i priliči Vašem događaju.

Pošaljite upit

01. linija.png

Rado bi htjeli saznati više o Vašem događaju, obratite nam se s povjerenjem.

arrow&v

Poruka je uspjesno poslana!

info@cateringsc.hr

Luka Podrug
099 23 22 783

021 440 990
Cvite Fiskovića 3

21000 Split

CateringSC