top of page
Catering

Catering

01. linija.png

~Vaš dan iz snova pretvaramo u stvarnost~

Catering koji osvaja vaša srca i nepce. 

Prepustite svoju proslavu našem stručnom timu i uživajte kao da ste uzvanik. Neovisno o vrsti prigode, naš tim će se pobrinuti za svaki segment organizacije kako bi Vaš poseban dan učinili nezaboravnim.

full service catering
No service catering
Koorporativni catering
Catering na otvorenom
izbornik catareing

Full service

01. linija.png

Vjerujemo kako svako jelo treba biti posebno, stoga veliku pažnju pridajemo pripremi i dekoraciji hrane. Ukusna hrana pripremljena od strane naših profesionalnih kuhara zadovoljit će želje svakog gosta. Osim posluživanja hrane i pića, naše vrhunsko osoblje pobrinut će se da svaki uzvanik dobije kvalitetnu uslugu. Uz aranžiranje cjelokupnog prostora, garantiramo da će svaki detalj biti doveden do savršenstva, a Vaša svečanost nešto što ćete dugo pamtiti.

Full service
No service Catering

No service Catering

01. linija.png

Pružamo uslugu pripreme kvalitetne hrane prema Vašim željama, te isporuku iste u profesionalnim vozilima na željenu lokaciju Vaše svečanosti. Prema Vašim potrebama, vršimo postavljanje i aranžiranje buffeta za samoposluživanje hrane kako bi u svakom trenutku imali hranu dostojnu Vaše svečanosti. Kako bi dodatno zadivili svoje uzvanike, osim s predivno dekoriranim i ukusnim jelima, buffet ćemo ukrasiti maštovitim i elegantnim dekoracijama.

Koorporativni

Koorporativni catering

01. linija.png

Za svaki Vaš poslovni uspjeh mi smo tu uz Vas nudeći Vam različite usluge pri organizaciji domjenaka, banketa, gala večera, sastanaka i sličnih poslovnih događaja. Kako bi u potpunosti uživali u svojoj proslavi, naše predano osoblje pobrinut će se za svakog gosta, te hranu pripremiti prema najvišim standardima kvalitete. Odaberite menu prema Vašim željama i prepustite se u ruke profesionalaca koji će impresionirati svakog sudionika Vašeg eventa.