~Vrhunski, profesionalni i prilagodljivi~

Naš tim se sastoji od visoko profesionalnih zaposlenika koji svakodnevnim radom unaprjeđuju svaki detalj naših raznovrsnih usluga. Vaše želje i očekivanja inspiracija su za svakog našeg djelatnika što je rezultat zadovoljnih klijenata koji nam se godinama rado vraćaju. Bilo da je riječ o intimnoj proslavi ili kongresu sa stotinama uzvanika, prepustite našem timu organizaciju svečanosti, te se uvjerite kako je Catering SC Vaš pouzdan partner u najvažnijim trenutcima u životu.

 

Naš tim

Strast prema hrani i organizaciji različitih proslava, oduvijek su protkani kroz naš rad. Iskusni djelatnici kroz neprestanu edukaciju i predanim radom u modernim visoko opremljenim kuhinjama i restoranima osigurat će Vam besprijekornu uslugu. Kvalitetne delicije skuhane od najkvalitetnijih namirnica dostavit ćemo u profesionalnim hlađenim vozilima u bilo koji kutak Hrvatske.

 

Restorani, sale i caffe barovi

U sklopu naših usluga možete iznajmiti objekt prema Vašim željama i potrebama. Osim dvorane i restorana Kampus koja svojim interijerom pogoduje svim vrstama svečanosti, možete iznajmiti i druge objekte. Moderno uređeni caffe barovi koji se nalaze u neposrednoj blizini restorana pružit će Vam potpuni doživljaj i ugodnu atmosferu koji svaka svečanost zaslužuje. Uz bogatu opremu, te profesionalno osoblje odaberite objekt prema svojim željama.

 

Kontakt

Vrlo rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

info@cateringsc.hr

Luka Podrug
099 23 22 783

021 440 990
Cvite Fiskovića 3

21000 Split

  • facebook
  • instagram