CateringSC
01. linija.png

~Vrhunski, profesionalni i prilagodljivi~

Naš tim se sastoji od visoko profesionalnih zaposlenika koji svakodnevnim radom unaprjeđuju svaki detalj naših raznovrsnih usluga. Vaše želje i očekivanja inspiracija su za svakog našeg djelatnika što je rezultat zadovoljnih klijenata koji nam se godinama rado vraćaju. Bilo da je riječ o intimnoj proslavi ili kongresu sa stotinama uzvanika, prepustite našem timu organizaciju svečanosti, te se uvjerite kako je Catering SC Vaš pouzdan partner u najvažnijim trenutcima u životu.

 

Naš tim

01. linija.png

Strast prema hrani i organizaciji različitih proslava, oduvijek su protkani kroz naš rad. Iskusni djelatnici kroz neprestanu edukaciju i predanim radom u modernim visoko opremljenim kuhinjama i restoranima osigurat će Vam besprijekornu uslugu. Kvalitetne delicije skuhane od najkvalitetnijih namirnica dostavit ćemo u profesionalnim hlađenim vozilima u bilo koji kutak Hrvatske.

 

Restorani, sale i caffe barovi

01. linija.png

U sklopu naših usluga možete iznajmiti objekt prema Vašim željama i potrebama. Osim dvorane i restorana Kampus koja svojim interijerom pogoduje svim vrstama svečanosti, možete iznajmiti i druge objekte. Moderno uređeni caffe barovi koji se nalaze u neposrednoj blizini restorana pružit će Vam potpuni doživljaj i ugodnu atmosferu koji svaka svečanost zaslužuje. Uz bogatu opremu, te profesionalno osoblje odaberite objekt prema svojim željama.

 

Kontakt

01. linija.png

Vrlo rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Poruka je uspjesno poslana!

info@cateringsc.hr

Luka Podrug
099 23 22 783

021 440 990
Cvite Fiskovića 3

21000 Split

CateringSC