Vjenčanja

Vjenčanja

01. linija.png

~Pretvorit ćemo Vaš dan iz snova u stvarnost~

Oduvijek ste maštali o ukusnoj hrani, predivno dekoriranom prostoru i profesionalnoj usluzi na Vašem vjenčanju? Povjerite svoj najvažniji dan našem profesionalnom i iskusnom timu koji će ispuniti sva Vaša očekivanja i otkriti Vam zbog čega su mnogi mladenci svoje sudbonosno da izrekli upravo nama.  

Vjenčanja u restoranu
Vjenčanja na otvorenom
 
 

Vjenčanje u našem restoranu

01. linija.png

Našim dragim mladencima nudimo prostor s 400 sjedećih mjesta u restoranu Kampus uz privatan parking za uzvanike. Pažljivo pripremljeni svadbeni meniji prema Vašim željama zadovoljit će i najzahtjevnije uzvanike, a Vama pružiti nezaboravan gastronomski užitak. Jedinstveni prostor pružit će svim uzvanicima nezaboravanu atmosferu. Uz uređen prostora, te naše iskusno osoblje i profesionalnu uslugu svaki će uzvanik biti poseban, a vjenčanje jedinstveno.

Zajedno ispišimo stranice Vaše bajke.

01. linija.png

Video galerija

01. linija.png
 

Vjenčanje na otvorenom

01. linija.png

Kako bi na Vaš najvažniji dan sve proteklo savršeno, naš profesionalni tim pripremit će svadbeni jelovnik prema svakoj Vašoj želji. Osim usluga pripreme i posluživanja kvalitetne hrane i pića prema Vašem izboru, nudimo Vam raznovrsnu i mnogobrojnu profesionalnu opremu  dostatnu za velik broj uzvanika. Poklonite nam Vaše povjerenje i dopustite da naš iskusni tim svojim znanjem i strašću pretvori Vaš prostor u savršeno mjesto za najljepše uspomene, a vjenčanje iz snova u stvarnost.